Frisse Viervoeters
Hondenwassalon

Prijslijst 2021:

Alle genoemde prijzen zijn vanaf prijzen, afhankelijk van de grootte en vachtconditie van je hond. Uitborstelen kan alleen als de hond klitvrij is. Bij veelvuldige klitten wordt er vooraf een extra uurtarief met u afgesproken. 


De abonnementen zijn ook als cadeaubon aan te vragen!


Borstel abonnement:

Voor het gemak van het baasje en het welzijn van je hond. Een geklitte vacht geeft je hond veel ongemak. Klitten doen pijn aan de huid en kunnen allerlei smetplekken en verwondingen veroorzaken. Ook is een geklitte vacht een lekker plekje voor allerlei ongedierte.

Samen met jou kan ik dit helpen voorkomen. Een borstel abonnement bestaat uit zes (6) borstelbeurten en is negen (9) maanden geldig. Je kan zelf bepalen hoe vaak je komt, dat kan zijn: eens per week, eens per twee weken of eens per maand, wat jou het beste uitkomt. Je betaald voor vijf (5) behandelingen en krijgt de zesde (6) gratis.

Een borstel abonnement is exclusief uitgebreid ontklitten en andere trimbehandelingen. 


Dit abonnement is een (1) jaar geldig.


Was en borstelabonnement:


Altijd lekker schoon en fris! Onze honden maken vaak deel uit van het gezin. Ze liggen bij ons op de bank, slapen soms zelfs in bed, we aaien en knuffelen ze. Dan is hygiënisch schoon natuurlijk wel zo prettig. Daarom biedt Frisse Viervoeters u een was en borstel abonnement aan. Je hond wordt lekker gewassen en daarna gedroogd en uitgeborsteld. U betaald vijf (5) behandelingen vooruit en krijgt de zesde (6) behandeling gratis.

Een was & borstel abonnement is exclusief uitgebreid ontklitten en andere trimbehandelingen.


Korthaar

Langhaar

Kleine hond

€ 75,--

€ 125,--

Middelgrote hond

€ 100,--

€ 150,--

Grote hond

€ 125,--

€ 200,--


 
 
 
Bellen
Info