Frisse Viervoeters
Wassalon

Welkom bij Wassalon Frisse Viervoeters!

Het verzorgen van de vacht van je hond is een belangrijk onderdeel van je verantwoordelijkheid als eigenaar, want een schone hond is een gezonde hond.

Een dikke of geklitte vacht kan pijn doen of ernstige problemen verbergen, zoals huiduitslag, wonden of ongedierte. Ook gaat een geklitte vacht jeuken omdat haren gaan trekken of broeien. Dood haar moet uit de vacht verwijderd worden zodat de huid kan ademen. Door regelmatig te borstelen wordt de vacht glanzend, fris en de hond voelt zich prettig.

Een schone, goedverzorgde, blije en gezonde hond is veel aantrekkelijker en een kameraad om trots op te zijn!

Bij Wassalon Frisse Viervoeters in Spijkenisse kun je terecht voor een uitgebreide borstelbeurt, eventueel gecombineerd met een lekkere wasbeurt.

Alle honden, ras of rasloos, van klein tot zeer groot, van kortharig tot langharig, zijn bij ons welkom!
 
Ik werk uitsluitend op afspraak, ook in het weekend. Wil je een afspraak maken? Je kunt mij bellen, mailen of het contactformulier of afsprakenformulier invullen. Na ontvangst van het formulier neem ik zo snel mogelijk contact met je op.
 
Voor de behandeling is het verstandig om:

  1. je hond goed uit te laten
  2. bijzonderheden zoals aandoeningen, epilepsie, verwondingen, letsel, allergiëen, loopsheid e.d. altijd te melden!
  3. je wensen met betrekking tot de vachtverzorging zo duidelijk mogelijk aan te geven, zodat ik je zo goed mogelijk van dienst kan zijn.

Mocht je niet in de gelegenheid zijn om je hond te komen brengen en/of op te halen dan kan ik dit tegen een kleine vergoeding doen.
 
Houd er echter wel rekening mee dat een behandeling enkele uren in beslag kan nemen. Mocht je tijdens de behandeling andere bezigheden hebben dan wordt je gebeld zodra de hond weer fris en fruitig is en klaar om opgehaald te worden.
 
Hygiëne is ontzettend belangrijk in een trimsalon.
Iedere hond heeft bij mij zijn eigen gereedschap en materialen die na behandeling schoongemaakt en gedesinfecteerd zullen worden. Zo wordt er aan je hond altijd met schoon materiaal gewerkt.

Kaart
Opbellen